Thuispagina
 
Molenhuis, Bakhuis, Schuur
 
Wegbeschrijving
 
Praktische info
 
Prijzen en voorwaarden
 
Contact
 
Fotoreportage
 
Log in eigenaars
 

 
Wegbeschrijving

Ons adres

Moulin du Rivage
Moulin du Rivage 1
6833 Ucimont

061 46 65 51  Sla dit nummer in in je gsm, want met onze gsm's hebben we vaak geen ontvangst!

Van aan het Vierarmenkruispunt op de Brusselse Ring, waar de E411 richting Namen vertrekt, tot aan de molen is het exact anderhalf uur rijden, wanneer men overal de toegelaten maximumsnelheid respecteert.

De wegbeschrijving in het kort: Volg de E411 tot afrit 23a, neem bovenaan de afrit rechts. Aan het grote kruispunt ga je rechtdoor richting Maissin.  Daar verder volgen naar Paliseul en verder richting Bouillon. Ga in Menuchenet rechts. Er is meteen een rond punt (*) Ga daar rechtdoor richting Rochehaut en Poupehan, dan links via Ucimont, naar Botassart. Aan het eind van het dorp links houden, beetje naar beneden.  Niet de parking van het vergezicht oprijden dus. Deze asfaltweg gaat snel over in een kiezelweg, een kilometer verder scherpe bocht naar links - pijltje Moulin du Rivage op de boom, voorbij de groene brievenbus.

Bij mist of sneeuw is het beter de E411 te blijven volgen tot aan afrit 25A.  Ga daar rechtsaf richting Bouillon,  Volg deze viervaksbaan tot aan afrit Dinant. Je komt dan op het rond punt van Menuchenet (zie * hierboven)